BURSA / GEMLİK - Gemlik Hisar Anadolu Lisesi

Ekm

Sayın velimiz, mevcutta okulumuzda bulunan turnike sisteminin mobil uygulaması olan "OKULYO" uygulamasını edinip öğrencinizin giriş çıkışlarını kolaylıkla takip edebilirsiniz. Android için Play Store indrime linki--> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sahamobileapp&pli=1 IOS için App Store indirme linki --> https://apps.apple.com/gr/app/okulyo/id6443636889 Bu linklerden indirebilirsiniz..

tüm öğrenci ve veliler için ücretsiz

Hisar Anadolu Lisesi Farkıyla

Sene Sonu Etkinliği

Gemlik Hisar Anadolu Lisesinde sene sonu etkenliği düzenlendi.

Okul bahçesinde gün boyu süren programda  öğretmen ve öğrenciler arası voleybol maçı, öğrenciler arası halat çekme, yumurta taşıma, çuval yarışı,sandalye kapma gibi oyunların yanı sıra Gemlik Gençlik Merkezinin katkılarıyla geleneksel ok atma,matrak ve dart atma gibi etkinliklerde düzenlendi.

Etkinliğin en neşeli bölümü  öğretmenlerin de dahil olduğu  müzik eşliğinde halayların çekildiği kısım olurken en heyecanlı bölümü onlarca hediyenin dağıtıldığı hediye çekilişinin yapıldığı kısım oldu.

Programa davet edilen eski mezunların okulda tekrar öğretmenleriyle karşılaşmaları ve şuan okuyan öğrencilerin mezunlara hediye vermeleri de programın en duygulu anları oldu.

Etkinlikte öğrencilere lokma hediye edildi

Programın başlangıcına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ile Şube Müdürleri Adem Şahin,Muhammed ikinci ve Akın Ergen de okulun düzenlediği sene sonu programından dolayı okul müdürü Cafer Karaman’ı tebrik ettiler.

Gemlik Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Berkant Atasoy ve bazı okul müdürleri de gün boyu süren etkinliğe  katılım sağladılar.

Okul Müdürü Cafer karaman hediye çekilişine  katkı veren firmalara, etkinliği düzenleyen Müdür Yardımcısı Emine Arabacı,Özgür Bora,Engin Sayar,Zehra Emel Özdemir,Erkan İlhan,Ferhat Bütün  ve tüm öğretmenlere ve de en çok da başından sonuna büyük bir olgunlukla sevgi, saygı  ve kardeşlik duyguları içerisinde oyun oynayan, yarışmalara katılan  tüm öğrencileri tebrik ederek kutladı.

Gün boyu süren  eğlence ve sportif etkinlerle senenin yorgunluk ve stresini atan öğrencilerde okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkür ettiler

Hisar Anadolu Lisesinde Mezuniyet Sevinci

Hisar Anadolu Lisesi bahçesinde  2023 Yılı Mezuniyet töreni düzenlendi.

170 öğrencinin katıldığı  2023 yılı mezuniyet töreninde mezuniyet sevinci ve Duygusallığı bira arada yaşandı

May

Okulumuz Engin Sayar-Tuğan Büyükbaşaran ve Yılmaz Kılıç öğretmenlerimizle bu sene bir çok spor dalında başarılı sonuçlar aldık Başta öğrdetmenlerimiz olmak üzere tüm sporcu öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Voleybol Genç Kızlar Gemlik Şampiyonu-Basketbol Genç Kızlar Gemlik Şampiyonu

Masa Tenisi Genç Kızlar Gemlik Şampiyonu -Masa Tenisi Genç Erkekler Gemlik Şampiyonu

Futsal Genç Erkekler İlçe İkinciliği -Futsal Genç Kızlar İlçe İkinciliği

Basketbol Genç Erkekler İlçe İkinciliği

Genç Kızlar 2.Küme Voleybol Müsabakalarında

Şampiyon Gemlik Hisar Anadolu Lisesi oldu

May

Gemlik Hisar Anadolu Lisesi 11.sınıf Eşit Ağırlık sınıfı öğrencileri Uludağ Ünv. Gemlik Hukuk Fakültesine tanıtım gezisi düzenledi.

Yaklaşık 150 kişilik öğrenci grubunu karşılayan ve fakülte kampusunda  Hukuk fakültesi hakkında bilgiler aktaran  Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mali Hukuk Anabilimdalı Öğretim üyesi Dr. Erdem Utku ÇAKIR  ‘Fakültemizi tanımak için sanırım ilk defa Gemlik’ten böylesi bir grup geldi Bu bizi oldukça memnun etti’ şeklinde konuşmasına başladı

Öğrencilerin ilgi ve dikkatle izlediği konuşmasında Dr. Erdem Utku ÇAKIR  Uludağ Hukuk Fakültesi hakkında bilgiler aktardı.

Hukuk fakültesi mezunlarının avukat-h akim ve savcılık dışında  Vergi müfettişliğinden kaymakamlığa kadar çok geniş bir yelpazede iş buma imkanı olduğunu belirten Dr. Erdem Utku ÇAKIR ‘Bu anlamda öğrencilerimizin kendilerin  çok iyi ve çok yönlü yetiştirmeye çalışıyoruz’ dedi

May

Gemlik Hisar Anadolu Lisesi tarihi ve turistik gezilerine devam ediyor.

2022-23 Eğitim öğretim yılında 2 İstanbul, 2 Ankara, 2 iznik, Eskişehir, Çanakale ve 8 Bursa gezisi düzenleyen okul son gezisini İzmir’e gerçekleştirdi

Hisar Anadolu Lisesi 2. Bilim Fest Etkinliği Gerçekleştirdi

Daha önce 3 kez TÜBİTAK 4006 Bilim Festivali gerçekleştirilen Gemlik Hisar Anadolu Lisesi  60 öğrencinin 32 projeyle katıldığı 2. Bilim Fest etkinliğini gerçekleştirdi.

2. Bilim Fest etkinliğinin  açılış törenine; Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Mert Dimili, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Şube Müdürleri Adem Şahin,Akın Ergen,Muhammed İkinci,GTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı GTSO Fatih Becerikli,Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Ayvaz,GTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Kurul Delegesi Nurcan AKÇA,okul Müdürleri,Okul Aile Birliği Başkanı başkan ve üyeleri,Öğretmenler ve veliler katıldı

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden Gençlik Ve Güvenli Gelecek Seminerleri

Şbt

Okulumuz Antalya'da yapılacak 'Bilim Armonisi Uluslararası Gençlik Kongresi' ne Katılmaya Hak Kazandı

Ock

Okulumuz çeşitli sınıflarına mensip öğrencilerimizle Bursa Büyükşehir Belediyesi kültürel etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak Cumalıkızık köyüne  düzenlediğimiz gezi  bahardan kalma bir havada gerçekleşti. Okul Müdür Yardımcımız Şuayb Serdaoğmlu sorumlluluğunda  3 otobüs le gerçekleşen gezide öğrencilerimiz  aynı zamanoda panaroma 1326 müzesi ve Kent Müzesine de gezme imkanı buldular.  Bursa Büyükşehir Belediyesine sunmuş olduğu bu imkandan dolayı teşekkür ederiz.

Öğrencimiz Edenaz'dan bir Türkiye Derecesi Daha

Ock

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 2022-2023 eğitim- öğretim dönemi boyunca Bursa'daki lise 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik başarı, motivasyon ve eğitim kampı okulumuz Gemlik Hisar Anadolu Lisesi öğrencileriyle başladı.