BURSA / GEMLİK - Gemlik Hisar Anadolu Lisesi

Tübitak Yarışmasında Bursa ilini 2 ayrı dalda  Hisar AL Temsil edecek

Gemlik Hisar Anadolu Lisesi iki projesiyle

Tübitak Finallerine Kaldı

Ankara'da  26-29 Aralık 2022 tarihleri arasında  yapılacak lise öğrencileri ulusal öğrenci kongresi ve poster sunumu yarışması final sergisi ve ödül törenine Bursa'dan Hisar Anadolu Lisesi gidecek.

MEB ile TÜBİTAK iş birliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması'nın final sergisi ve ödül töreni, 26-29 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek.

Tübitak Yarışmasında Bursa ilini 2 ayrı dalda  Hisar AL Temsil edecek

Gemlik Hisar Anadolu Lisesi iki projesiyle

Tübitak Finallerine Kaldı

Ara

Gemlik kaymakamı Hasan Göç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yunus Bulut,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Borusan Holding Kampüs Genel Kordinatörü Serdar Özkaleli , Ak Parti Gemlik ilçe Başkanı Şamil Yiğit,İlçe Milli Eğitim Müdür Şube Müdürü Adem Şahin,Muhammed İkinci ve  Özel Büro'dan Nazım Fatsa  okulumuzu ziyaret ederek Okulumuz müdürü Cafer karaman'la okul ihtiyaçları hususunda istişarede bulundular

Kas

İngilizce dersi öğretmenimiz İhsan Karaman rehberliğindeYunanistan, Polonya, İtalya ve Türkiye ortaklığı AB etwinning proje çalışma gruplarını oluşturan öğrencilerimiz çalışmalarımız sürüyor

Kas

Danışmanlığını Özgür Bora öğretmenimizin yaptığı Afete Hazırlık ve Risk Azaltma kulübümüzün yangırn tatbikatı başarıyla gerçekleşti, Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Müdür Yardımcısı Şuayb Serdaoğlu ve oukulumuz öğretkmenleri Musa Aktürk,Serbülent İlgar ve Şahin Zincirci rehberliğinde düzenlenen istanbul  gezimiz çok güzel bir havada gerçekleşti. Gezi grubumuz önce arasbalı vapurla Yalovadan kardşıya geçip önce taksime çıktı. İstiklal Cadddesindeki tarihi mekanlar gezimldiktikten sonra Gamlata kulesinve mola verildi. Daha sonra Vialand-Tema arnka geçen öğrencilerimiz burada saat 11.00'den 19.00 a kadar 8 saat boyunca gönüllerinçe eğlendiler.

İsfanbul Tema Parkı, İstanbul'da heyecan verici bir gün geçiren öğrencilerimz pek çok eğlence, alışveriş ve yeme içme deneyimi edindiler. Eski adıyla Vialand Tema Parkı olarak bilinen park, birçok heyecan verici oyun sunuyor.  Parkta, sadece üç saniyede 110 km'lik bir hıza roller coaster a binebilir, daha yaratıcı bir deneyim için, Dora, Diego ve Angry Birds ile kendi 4D sürüş deneyimi ile vahşi bir maceraya çıkabilirsiniz. parkktaki gezinti ilgi çekici yerlerin yanısıra hediyelik eşya ve kıyafet satın almak için alışveriş komplekslerinde dolaşan öğrencilerimız harika bir günün tadını çıkardılar

Kas

ÇÖK­KAPAN­TUTUN tatbakıtını Afete Hazırlık Kulübü Danışman öğretmenimiz Özgür Bora hıocamızla gerçekleştirdik.

Kas

Insan hayvan tabiat Derneği ve gemlik hayvanlarla yaşam platformunun düzenlediği sokak hayvanları için kulube yapımı ve boyama etkinliğine  okulumuz öğrencileriyle destek verdik.

Zeytin dalı meydanında gerçekleyşen etkinliğe 25 kadar gencimiz katıldı.

Eyl

"Gemlik Hisar Anadolu Lisesi öğrencileri Çevre ve Enerji kategorisinde yarışmak üzere Teknofest final sergisine katılacaktır."

Haz

GELENEK YİNE BOZULMADI. BÜYÜK ÖDÜL GEMLİK HİSAR ANADOLU LİSESİ TARAFINDAN GEMLİK İLÇEMİZE KAZANDIRILDI.

Mrt

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DA GEMLİK'İ TEMSİL EDEN TEK KURUM OKULUMUZ GEMLİK HİSARA ANADOLU LİSESİ OLDU.

YILLARDIR TÜBİTAK YARIŞMALARINDA GEMLİK İLÇEMİZİ TEMSİL EDEN TEK EĞİTİM KURUMU OLMA ONURUNU YAŞAYAN OKULUMUZ; "GEMLİK HİSAR ANADOLU LİSESİ" BU YILDA BÖLGE FİNALLERİNE KATILMA HAKKI ELDE EDEN 16 OKULDAN BİRİ OLDU.

Mrt

2021-2022 Yılı Okul Sporları Judo Genç Kız- Erkek Türkiye Şampiyonası 26 - 27 Şubat 2022 tarihleri arasında Nevşehir İlinde Spor Kompleksi Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlendi. Yarışmada 44 kg Kızlar Kategorisinde öğrecimiz Eda Naz TOPALSALİHOĞLU Türkiye Şampiyonu olarak okulumuza büyük bir gurur yaşattı.

Eyl

Önceki yıllarda Türkiye ve Balkan şampiyonlukları kazanan ve son olarak 2021 yılında Türkiye İkincisi olan Judocu Eda Naz TOPALSALİHOĞLU 'na okulumuzda ödül töreni düzenlendi.

Eyl

DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi çalışmaları ile okulumuz Gemlik Hisar Anadolu Lisesine İl ve İlçe Birinciliği kazanmalarında önemli katkıları olan okulumuzun İngilizce Öğretmenleri Başarı Belgelerini Okul Müdürü Satılmış KOCABAŞ'tan teslim aldılar.